- 3 yufka
- 200-250 gr pastırma
- 250 gr kaşar
- 2-3 domates
- 5-6 tane biber
- Kızartmak için yağ
- Kaşarı rendeleyin.
- Domates ve biberleri ince ince doğrayın.
- Malzemeleri hazırladıktan sonra 1 yufkayı tezgaha serin ve üçgen şeklinde 8 parça olacak şekilde bıçakla kesin.
- Bir parça yufkayı alın önce pastırmayı, sonra üzerine domates ve biberi en sonda ise kaşarları ekleyin ve sigara böreği sarar gibi daha geniş sarın.
- Tüm yufkalar için aynı işlemi yapın.
- Hazırlamış olduğunuz börekleri yağda iki tarafı da kızarana kadar kızartın.
- Yağdan çıkardığınız börekleri havlu kağıt üzerine alın ve yağını çekmesi için bekleyin.
- Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.
4 yorum:
Cook lezzetli gorunuyor, ellerinize saglik, sevgiler.
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Çok güzel görünüyor,ellerinize,emeğine sağlık..
Bayılırım bu böreğe:)
çok svediğim bir börektir.ellerinize sağlık
Yorum Gönder