26 Ağustos 2010 Perşembe

Paçanga Böreği



Malzemeler :
  • 3 yufka
  • 200-250 gr pastırma
  • 250 gr kaşar
  • 2-3 domates
  • 5-6 tane biber
  • Kızartmak için yağ 
Hazırlanması : 
  • Kaşarı rendeleyin.
  • Domates ve biberleri ince ince doğrayın.
  • Malzemeleri hazırladıktan sonra 1 yufkayı tezgaha serin ve üçgen şeklinde 8 parça olacak şekilde bıçakla kesin.
  • Bir parça yufkayı alın önce pastırmayı, sonra üzerine domates ve biberi en sonda ise kaşarları ekleyin ve sigara böreği sarar gibi daha geniş sarın.
  • Tüm yufkalar için aynı işlemi yapın.
  • Hazırlamış olduğunuz börekleri yağda iki tarafı da kızarana kadar kızartın.
  • Yağdan çıkardığınız börekleri havlu kağıt üzerine alın ve yağını çekmesi için bekleyin.
  • Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.
Afiyet olsun ... 

4 yorum:

Mutfak Masalı on 26 Ağustos 2010 12:15 dedi ki...

Cook lezzetli gorunuyor, ellerinize saglik, sevgiler.

sarımutfak-hande on 26 Ağustos 2010 12:35 dedi ki...

ellerine sağlık çok güzel görünüyor

CAFE PEPELA / Tavuk Suyuna Çorba Tadında on 26 Ağustos 2010 13:38 dedi ki...

Çok güzel görünüyor,ellerinize,emeğine sağlık..
Bayılırım bu böreğe:)

umutluhayat on 26 Ağustos 2010 16:43 dedi ki...

çok svediğim bir börektir.ellerinize sağlık

Yorum Gönder

 

GÜÇ MUTFAKTA Copyright © 2009 Girlymagz is Designed by Bie Girl Vector by Ipietoon