Malzemeler :
- 3 adet yumurta
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2,5 su bardağı un
- 5-6 tane orta boy havuç (3 su bardağı rendesi)
- 1 su bardağı ceviz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 paket vanilya
- Şeker ve yumurtaları çırpma kabınca beyaz köpük haline gelene kadar çırpın.
- Sıvı yağı karışıma ekleyip çırpmaya devam edin.
- Unu, tarçını, kabartma tozunu ve vanilyayı bir kapta karıştırıp karışıma ekleyin.
- Havuçları rendeleyin.
- Havuç rendesini ve cevizi ekledikten sonra bir kaşık yardımıyla iyice karın.
- ağlanmış tepsiye dökün.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 60 dakika pişirin.
Afiyet olsun...
0 yorum:
Yorum Gönder