Malzemeler :
- 3 adet havuç
- 2 adet kabak
- 2-2,5 yemek kaşığı mayonez
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- Dere otu
- Tuz
Hazırlanması :
- Havuçları ve kabakları rendeleyin.
- Havuç ve kabak rendelerini zeytin yağıyla kavurun. Sebzelerin çok yumuşamasına gerek yok.
- Mayonezi, yoğurdu ve ezilmiş sarmısağı ve çok az tuzu karıştırın.Pişen sebzeleri yoğurtlu mayonezli karışıma ekleyin.
- Karıştırdığınız salatayı servis tabağına alın ve ince doğranmış dere otu ile süsleyin.
Afiyet olsun...
3 yorum:
bayılırım ellerine sağlıkgeçen akşam yapıp tek başıma bitirdim gecenin bir vakti:)
Ellerine saglik. Sicaklara yarasir bir salata olmus. Ellerine saglik. Sevgiler...
hımm ellerine sağlık canım bizde favori salatadır sevgilerimle
Yorum Gönder